Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Sunsi i Lakersi nakon produžetka, odlična partija Enesa Kentera

Sinoć je odigrano novih šest predsezonskih utakmica koje su obilježile vrhunske predstave mladih igrača.

Prvi susret večeri donio nam je dvoboj Pacersa i Timberwolvesa u kojem su slavili Vukovi 107:89, a predvodio ih je bivši Cavalier i prvi izbor drafta Anthony Bennett koji je zabio 17 poena za 16 minuta na parketu. Naš Damjan Rudež je u dresu Pacersa zabio 7 poena, a pogodio je dvije trice iz šest pokušaja.

Utah je do pobjede nad Oklahomom vodio mladi centar Enes Kanter koji je za 29 minuta zabio 27 poena uz šut 12/17. Treba nadodati i vrhunsku predstavu mladog razigravača Jazza Treya Burka koji je zabio 23 poena, uz 5 dodavanja. Kod Oklahome je najviše zabio Perry Jones (20), dok je Westbrook zabilježio 14 poena i 11 dodavanja.

Miami je na krilima Dwyanea Wadea i Chrisa Bosha svladao Houston 90:85 kod kuće; Wade je zabio 28 poena, uz 6 dodavanja, dok je Chris Bosh zabio 22 poena. Kod Rocketsa je očekivano najbolji bio duo HowardHarden; centar Rocketsa je zabio 19 poena, uz 9 skokova, dok je Harden zabio isti broj poena, a imao je 3 skoka i 2 dodavanja.

Portland je u gostima razbio Denver Nuggetse koji su odigrali daleko najgoru utakmicu dosadašnje predsezone; zabili su samo 75 poena, a šutirali su mizernih 32 posto iz igre. Goste je do slavlja odveo LaMarcus Aldridge s 20 poena, dok je odličan bio i Damian Lillard s 19 poena, 8 skokova i 6 dodavanja.

Sunsi i Lakersi su odigrali najbolju utakmicu večeri koja je otišla u produžetke nakon infarktne završnice. Sunsi su na kraju slavili 114:108, a najbolji u redovima pobjednika je bio Isaiah Thomas koji je zabio 26 poena, ali i veliki šut na kraju regularnog dijela koji je odveo susret u produžetke. Kod Lakersa je standardno dobar bio Kobe Bryant koji je zabio 27 poena, a dobru partiju je odigrao i Jeremy Lin koji je za 23 minute zabio 15 poena, uz 5 skokova i 4 dodavanja.

Zadnji susret večeri je otišao na stranu Golden State Warriorsa koji su kod kuće svladali Los Angeles Clipperse 125:107. Gosti su igrali bez svoja dva najbolja igrača (Blake Griffin i Chris Paul), dok je kod Warriorsa briljirao Stephen Curry s 27 poena i 6 dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE