Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Uvjerljivi Wolvesi i Pacersi, igrali Hezonja, Rudež i Bender

Sinoć je odigrano pet utakmica NBA predsezone.

Houston Rockets – New Orleans Pelicans 116:104

U susretu odigranom u Pekingu Houston Rocketsi su uspjeli savladati New Orleans Pelicanse. Rocketsi su napravili veliko vodstvo u prve dvije četvrtine koje su pobijedili 31:14 i 28:20, te to vodstvo nisu ispuštali do kraja utakmice. Najefikasniji u redovima Rocketsa bio je Bobby Brown s 18 koševa.

Pelicanse je najviše zabrinula ozljeda njihovog najboljeg igrača Anthonyja Davisa, ali kako se poslije ispostavilo nije previše ozbiljna. Davisa neće biti na terenu samo desetak dana. Quinn Coock je najbolje iskoristio vrijeme koje je dobio, s 20 koševa i osam dodavanja.

Orlando Magic – San Antonio Spurs 89:95

Kawhi Leonard i Tony Parker nisu nastupili u ovome susretu, ali svejedno Spursi su došli do pobjede. LaMarcus Aldridge i Pau Gasol su bili najbolji u redovima Spursa s 12 odnosno 14 koševa. Gasol je još uhvatio pet skokova, te podijelio 4 dodavanja. Hrvatski reprezentativci Mario Hezonja i Damjan Rudež nastupili su u večerašnjem susretu. Hezonja je uz šut 2-8 imao 4 koša, pet uhvaćenih lopti te 3 dodavanja. Rudež je imao šut 1-1 i to za tri. Najbolji je bio Evan Fournier s 20 koševa.

Indiana Pacers – Milwaukee Bucks 101:83

Paula Georga nije bilo u ovome susretu, no Pacersi su se lako obračunali s Bucksima. Rodney Stuckey je imao 21 koš i pet dodavanja. Vrlo dobar susret je imao i Lavoy Allen s 12 koševa i 11 skokova.

Giannis Antetokounmpo je pokazao kakve predstave možemo očekivati od njega u ovoj sezoni. Greek Freak je imao 20 koševa, pet skokova i šest dodavanja.

Minnesota Timberwolves – Denver Nuggets 105:88

Minnesota Timberwolvesi su ostvarili dominantnu pobjedu nad Nuggetsima, a najviše ih trebaju obradovati sjajne predstave mladih zvijezda. Andrew Wiggins, Karl-Anthony Towns i Shabazz Muhammad su imali po 18 koševa. Karl-Anthony je još imao i osam skokova te četiri dodavanja.

Nuggetse je predvodio Wilson Chandler koji je imao 16 koševa i šest skokova.

Utah Jazz – Phoenix Suns 110-111

U najuzbudljivijem sinoćnjem susretu Sunsi su uspjeli nadoknaditi minus od 30 razlike te doći do pobjede. Sunse je u ovom preokretu predvodio Devin Booker s 20 koševa, četiri skoka i tri dodavanja i tri ukradene lopte. Dragan Bender je u ovom susretu odigrao nešto više od 20 minuta te je imao 1 koš uz šut 0-2.

Dante Exum je bio najbolji kod Jazzera s 18 koševa i tri dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE