Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Predsezona: Zvijezde briljirale u susretu Cavsa i Bullsa

Noć s ponedjeljka na utorak nam je u NBA ligi donijela novih sedam utakmica predsezone.

Večer su otvorili Pelicansi pobjedom 88:84 protiv Wizardsa koji su igrali bez startne vanjske linije. Priliku su lijepo iskoristili Otto Porter s 12 poena i po 3 skoka i asistencije, te Garrett Temple s 13 poena i 5 dodavanja. Već standardno je Anthony Davis s 14 poena uz šut 7/8 i 8 skokova bio najbolji kod Pelicansa, a rolu s klupe je odradio Ryan Anderson s 11 poena.

Raspoloženi Cavaliersi su briljirali protiv Bullsa i zasluženo slavili 107:98. Kompletna momčad Cavsa je bila raspoložena, a posebno Kyrie Irving s 28 poena i 7 dodavanja, te Anderson Varejao s 22 poena i 8 skokova. Glavne zvijezde ekipa su također bile odlične, Derrick Rose je zabio 30 poena, LeBron James je bio malo raznovrsniji s 18 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Brooklyn Netsi su s lakoćom svladali Philadelphia 76erse, a najbolju partiju je odigrao Mason Plumlee koji je zabio 20 poena, uz 17 uhvaćenih skokova. Naš Bojan Bogdanović nije se iskazao (4 poena, šut 1/5), dok je Mirza Teletović zabio 9 poena uz očajan šut 3/15, ali za pohvalu je 11 uhvaćenih skokova.

Milwaukee Bucksi su na krilima O.J. Maya (24 poena, šest trica) svladali Knickse koji se još privikavaju na novi trokut napad. Kod Knicksa je očekivano najbolji strijelac bio Carmelo Anthony koji je zabio 24 poena, uz 9 skokova i 6 dodavanja.

Jedina utakmica večeri koja je iška u produžetke je ona između Hawksa i Hornetsa. Domaću momčad je do pobjede odveo Paul Milsap koji je zabio 21 poen, uz 5 skokova i 4 dodavanja. Kod Hornetsa, koji su igrali bez Ala Jeffersona, najbolji je bio šuter Gary Neal s 21 poenom, 9 skokova i 7 dodavanja.

Zadnja dva susreta konferencije Zapad obilježila je pobjeda Mavericksa nad Grizzliesima, dok su Spursi svladali Kingse za koje je fantastičan bio DeMarcus Cousins s 32 poena i 11 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE