Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Preminuo Craig Sager

Legendarni linijski reporter Craig Sager je nažalost preminuo nakon borbe s teškom bolesti u 65. godini života. Godinama se borio s leukemijom, no ona ga je ipak poslala na drugi svijet.

Bio je miljenik publike, igrača, trenera i svih ostalih koji su pratili najjaču ligu svijeta pa su mu tako kroz godine njegove bolesti svakodnevno davali podršku putem društvenih mreža. Kao znak potpore, svi igrači su na jučerašnjim utakmicama nosili majice koje simboliziraju njegov lik i djelo, a nosit će ih i na današnjim susretima.

Ako je moj otac bio u pravu i ako je vrijeme stvarno kako živiš svoj život, onda nas je taj k**** sin sve nadživio“, objavila je Sagerova kćer Kacy na svom Twitter profilu

Sager je diplomirao na sveučilištu Northwestern 1973. godine, a nekoliko godina kasnije pridružuje se CNN-u. Specijalizirao se za košarku i bejzbol, ali je u karijeri pokrivao veliku paletu sportova i događaja. Osim za CNN, radio je i za sestrinske joj postaje TNT  i TBS.

Bit će zapamćen po bezbroj šaljivih intervjua, pogotovo onih s Greggom Popovichem koji mu je bio najdraža „mušterija“, ali i po maštovitim odijelima od kojih su neka za rubriku „Vjerovali ili ne“. Svijet košarke i sportskog novinarstva u Americi sigurno više neće biti isti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE