Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Preminuo otac Dennisa Rodmana: Imao je 16 žena i 29 djece

Philander Rodman, otac NBA legende i možda najboljeg skakača svih vremena Dennisa Rodmana, preminuo je u utorak 14. srpnja u Angeles Cityju na Filipinima.

Dvije njegove potomkinje, kćer Darling Marie i unuka Jasmine, obratile su se Dennisu za pomoć oko pogreba. Philander je živio na Filipinima od sedamdesetih godina 20. stoljeća, a tijekom života postao je ocem čak 29 djece sa 16 žena.

2012. je posjetio jednu od egzibicijskih utakmica NBA legendi na Filipinima u kojima je sudjelovao i Dennis s namjerom da se pomiri sa svojim sinom, a njegov je sin ispoštovao tu namjeru.

“Htio sam vidjeti Dennisa. On je moj sin. Želio sam račšistiti stvari kako mogu počivati u miru jednom kad me ne bude i da on zna kako ga nisam napustio.”, rekao je tom prilikom.

Dennis je tako promijenio svoj stav izrečen 2011. u svom govoru prilikom primitka u Kuću slavnih kada je rekao da ‘’nikada nije imao oca’’.

“Pune 42 godine nisam vidio oca. 42 godine, znate? Ali on mi je još uvijek otac, i sad je tu.”, rekao je prilikom susreta.

Philander Rodman je imao 79 godina.

Latest Posts

NE PROPUSTITE