Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prepucavanje Duranta i Westbrooka se nastavlja

Razmirice između Kevina Duranta i Russella Westbrooka se ne bliže kraju, barem sudeći po fotografiji Duranta sa sinoćnje utakmice San Francisco Giantsa:

https://twitter.com/JaeAzizi/status/857772556404662273/photo/1

Ovo je novo poglavlje u ‘kolačić’ sagi koja traje već neko vrijeme između nekadašnjih suigrača iz Thundera. Termin je isprva korišten od strane Kendricka Perkinsa tijekom njegove epizode u Oklahomi, a njime je opisivao igrače koji su bili previše mlaki i mekani u igri. Fraza je prihvaćena od ostatka ekipe, tako da je Westbrook vrlo dobro znao šta radi kada je objavio fotografiju kolačića na Instagram, ubrzo nakon Durantovog prelaska u Warriorse.

https://www.instagram.com/p/BHcsHe1A3Js/

Vrijeđanje i ismijavanje Duranta kolačićima je postalo veliki trend u Oklahomi, a posebno se intenziviralo pred prvo gostovanje Warriorsa u novoj sezoni:

Kao odgovor na provokacije, Stephen Curry i Draymond Green su počeli nositi majice te na taj način iskazali solidarnost s klupskim kolegom.

No, Golden State je pomeo Portland Trail Blazerse u prvom krugu doigravanja i nastavljaju svoj pohod na titulu, igrači Thundera imaju mnogo slobodnog vremena nakon eliminacije od strane Houston Rocketsa, a Durant uživa u svojoj pauzi između utakmica uz tanjur kolačića. NBA svađe su zakon.

Latest Posts

NE PROPUSTITE