Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prigioni ostaje u Knicksima, Belinelli se pridružuje Spursima

Svakoga dana od početka prijelaznog roka saznajemo o slobodnim igračima koji su pristali na nove ugovore starih ili novih momčadi. Tako je i danas, Pablo Prigioni pristao je na novi ugovor s Knicksima, dok će Marco Belinelli promijeniti sredinu i igrati za San Antonio Spurse.

Knicksi su danas “riješili” dvojicu slobodnih igrača. Ranije danas J.R. Smith je pristao na novi ugovor, a objavljeno je i kako će u ekipi ostati i Argentinac Pablo Prigioni. 36-godišnji razigravač pristao je na trogodišnji ugovor vrijedan ukupno oko 6 milijuna dolara te će i dalje imati ulogu rezervnog razigravača u momčadi.

Prošle je sezone Prigioni, u svojoj rookie sezoni u NBA ligi, prosječno bilježio 3,5 poena i 3 asistencije za 16,2 minute prosječno provedene na parketu.

San Antonio Spursi polako kompletiraju momčad za sljedeću sezonu. Nakon što su dogovorili produženje ugovora s Manuom Ginobilijem i Tiagom Splitterom, doveli su pojačanje na poziciji šutera, a to je Marco Belinelli. Talijan će potpisati dvogodišnji ugovor s godišnjom plaćom od 3 milijuna dolara.

Belinelli je imao nekoliko ponuda, a ona od Cavaliersa je bila s najvećim novčanim iznosom, no očito ga je lov za naslovom prvaka privukao Spursima. Prošle je sezone u dresu Bullsa prosječno postizao 9,6 poena i 2 asistencije po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE