Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

PRIJELOMNA VIJEST: Otkriven detaljni plan za nastavak NBA lige; Evo kada se vraća košarka!

Izišao je plan povratka NBA lige! Kako javljaju Shams Charania i Adrian Wojnarowski, istinita je ideja o 22 momčadi koje bi trebale početi s tzv. play-in turnirom već od 31. srpnja. Kraj prvenstva predviđen je za 12. listopada u najkasnijem slučaju.

Osim 16 ekipa koje su u playoff dometu, na turnir će biti pozvano još šest momčadi koji će odigrati turnir. Shams Charania piše o tome kako će se odrediti ždrijeb po završetku istoga te se špekulira da će osmoplasirana i devetoplasirana momčad razigravati za playoff mjesto jedino u slučaju ako je razlika u pobjedama manja od četiri.

Woj pak javlja da će sve momčadi odigrati prvo još osam utakmica regularne sezone po kojima će se odrediti tko s koje pozicije ulazi u doigravanje i da će po završetku turnira nastupiti prethodno spomenuti način određivanja playoff mjesta. Dakle, da bi se razigravalo razlika u pobjedama mora biti tri pobjede ili manje.

13 momčadi sa zapada i devet momčadi s istoka tako će se sastati u Orlandu, a NBA liga će još objaviti detalje u kojem će se formatu sezona nastaviti.

Na turnir će biti, osim trenutnih playoff ekipa, pozvani Portland TrailBlazersi, New Orleans Pelicansi, San Antonio Spursi, Phoenix Sunsi, Sacramento Kingsi i Washington Wizardsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE