Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Problemi u obitelji Bryant: Punica preminulog Kobeja tuži vlastitu kćer

Legendarni NBA košarkaš Kobe Bryant poginuo je u tragičnoj nesreći prilikom pada helikoptera početkom ove godine, a sada dolazi do različitih optužbi unutar njegove obitelji. Najnovija je ona o tužbi majke njegove supruge Vanesse Bryant protiv svoje kćeri zbog neisplate višegodišnjih plaća za „posao koji je obavljala kao neplaćeni pomoćnik u obitelji“. Majka Vanesse Bryant tvrdi kako joj je Kobe Bryant obećao doživotno uzdržavanje, a nakon njegove smrti sve je palo u vodu.

„Nažalost, obećanje Kobeja Bryanta nije ugledalo svjetlo dana, a moja je kćer poduzela sve korake da ta ista obećanja poništi.“ – napisala je Sogia Laine u 48 stranica dugoj tužbi.

Vanessa Bryant se nakon ovih optužbi oglasila priopćenjem u kojem poriče sve navode.

„Ona je bila baka koju smo na njen zahtjev uzdržavali njen zet i ja. Omogućili smo joj da živi u jednoj od naših nekretnina na obali, a nikakva obećanja nismo davali. Sada želi da mi naplati 96 dolara po satu za rad 12 sati dnevno tijekom 18 godina za čuvanje svojih unuka. U stvarnosti, ona bi samo nekad pričuvala djecu i to dok su bila zaista mala. Čak i nakon javnih optužbi na moj račun, htjela sam uzdržavati svoju majku na mjesečnom nivou doživotno, ali to joj nije bilo dovoljno. Kontaktirala me je preko posrednika i zatražila pet milijuna dolara, kuću i Mercedesov terenac.“ – objasnila je udovica Kobeja Bryanta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE