Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Problemi u San Antoniju

Razigravač San Antonio Spursa Tony Parker neće biti na terenu tjedan ili malo više, zbog ozljede desnog koljena. Parker je zbog koljena već propustio utakmicu s Utah Jazzom.

Parker je također propustio i otvaranja na domaćem terenu protiv New Orleans Pelicansa. Ove sezone je postizao u prosjeku 5,5 koševa i četiri dodavanja, dok je prošle godine u 72 utakmice imao 11,9 koševa, 5,3 dodavanja.

Mislim da će biti tjedan ili tako nešto izvan terena i to će biti to“, rekao je Greg Popovich. „Ozlijedio je koljeno u utakmici s Golden State Warriorsima (na otvaranju sezone). Jednostavno njegovo koljeno je nateklo i dat ćemo mu vremena da se oporavi.“

Popovich je rekao kako će Patty Mills biti startni razigravač. Mills je mijenjao Parkera kada nije igrao protiv Pelicansa. Također je i rekao kako je Danny Green blizu oporavka i da bi se mogao vratiti za tjedan dana.

Green je zbog problema s kvadricepsom izvan terena još od sredine desetog mjeseca. Tada su rekli da će on propustiti tri tjedna.

U sljedeću srijedu bit će tri tjedna“, izjavio je Popovich.

Spursi su sinoć pobijedili Jazzere 100:86, a sada imaju tri domaće utakmice zaredom, protiv Los Angeles Clippersa, Houston Rocketsa i Detroit Pistonsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE