Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Problemi za Indianu – Granger izvan terena još tri mjeseca

Navijaèi Indiana Pacersa mogu se polako poèeti brinuti za ovu sezonu. Nakon neuvjerljivog poèetka unatoè povoljnom rasporedu i omjera 2-2, danas je iz redova Pacersa objavljeno kako æe biti bez svog najboljeg igraèa, Dannyja Grangera, još barem tri mjeseca.

Nakon dvije predsezonske utakmice Granger je osjetio oštru bol u koljenu te se odluèio na dodatne lijeènièke preglede, pri èemu više nije igrao utakmice, ukljuèujuæi i prve 4 utakmice sezone. Ozljeda se popularno zove “skakaèko koljeno”, a danas se bol pogoršala te je Granger morao dobiti nekoliko injekcija kako bi se bol smirila. Problemi su teži nego što se oèekivalo te æe njegov oporavak trajati barem tri mjeseca.

Tih tri mjeseca u prijevodu znaèe oko 40 propuštenih utakmica, odnosno cijela prva polovica sezone. Velik je to udarac za ekipu koja je u dosadašnjem dijelu sezone pokazala koliko joj Granger puno znaèi i imat æe problema i s ekipama iz donjeg dijela lige. Ipak, otvorit æe se više prostora za mladog Paula Georgea koji æe morati pokazati kako je u stanju zamijeniti napadaèki uèinak Grangera.

Granger do sada u karijeri nije imao velikih problema s ozljedama te æe ovo biti prvi puta da propusti oko polovine sezone (ako odigra sve utakmice nakon povratka na parket). Prošle je sezone bio na prosjeku od 18,7 poena i 5 skokova po utakmici i Indiana æe teško nadomjestiti njegov dugi izostanak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE