Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Problemi za Knickse – Stoudemire mora na novu operaciju

Krilni centar New York Knicksa i uz Carmela Anthonyja najveća zvijezda ekipe, Amar’e Stoudemire morat će se u narednim danima podvrgnuti novoj operaciji koljena zbog koje ga neće biti na parketu duže od mjesec dana.

Stoudemire je propustio prva dva mjeseca sezone zbog artroskopske operacije lijevog koljena, kojom je obavljeno čišćenje unutar koljena. Sada ide na isti zahvat, samo na desnom koljenu. Za sada liječnici predviđaju da ga na parketima neće biti šest tjedana, što praktički znači da će propustiti ostatak regularnog dijela sezone (Knicksi posljednju utakmicu igraju 17. travnja, protiv Atlanta Hawksa).

“On je veliki dio u našoj slagalici”, rekao je trener Knicksa Mike Woodson nakon što je saznao o ozljedi svog krilnog igrača. “Ovo je veliki gubitak za ono što pokušavamo napraviti, ali morat ćemo ga pričekati i pokušati nastaviti svoj put.”

Više će biti poznato o oporavku nakon što obavi samu operaciju, no navijači Knicksa se nadaju da će Amar’e biti spreman za početak doigravanja jer je postao bitna stavka u igri Knicksa. Prihvatio je ulogu igrača s klupe i to odrađuje vrlo dobro, vjerojatno i bolje nego što je većina predviđala.

Ove je sezone Stoudemire odigrao 29 utakmica te prosječno postizao 14,2 poena i 5 skokova po utakmici. To su najslabije brojke njegove karijere, ali razlog je što počinje utakmice na klupi i ima znatno sniženu minutažu (23,5 minute po utakmici) u odnosu na ostatak karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE