Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prokhorov se sastaje sa Deronom u Londonu

New Jersey Netsi su sinoæ odigrali svoju prvu od dvije utakmice u Londonu, a njihov vlasnik Mikhail Prokhorov æe to gostovanje iskoristiti kako bi se sastao sa Deronom Williamsom i pokušao ga uvjeriti da produlji ugovor sa momèadi.

Prokhorov je rekao kako je nakratko veæ razgovarao sa Deronom. “Osobno sam vrlo zadovoljan”, rekao je Prokhorov prije juèerašnje pobjede protiv Raptorsa. “Ovo je prvi All-Star igraè u našoj momèadi. Razgovarao sam s njim u San Antoniu, samo 10 ili 15 minuta, i èini mi se da mu sve sviða ideja ove organizacije, ideja Netsa. Nismo u žurbi. Imamo još jednu i pol godinu da napravimo dobru momèad, a zatim da osvojimo prvenstvo, jer to je naš cilj.”

“Razgovarali smo samo 10 minuta nakon utakmice i on je bio zaista umoran. Mislim da æemo se sastati ovdje u Londonu za malo ozbiljniji sastanak, za jednu opæenitu raspravu. Za mene je to vrlo zanimljivo, reakcija All-Star igraèa, što misli o stvarima koje se dogaðaju u svijetu. Ja imam svoj pristup, možda on razmišlja drugaèije, ali iz našeg prvog sastanka zakljuèio sam da imamo mnogo toga zajednièkog. On želi biti broj 1 tako da se slažemo u vezi toga. To je vrlo važno.”

Williams je za Netse odigrao 4 utakmice, od kojih su pobjedili samo u posljednoj, a za 38 minuta igre u prosjeku postiže 14.5 poena, 4.3 skoka i 14.5 asista po utakmici. U 53 utakmice odigrane za Utah Jazz ove sezone je ostvarivao 21.3 poen, 3.9 skokova i 9.7 asista po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE