Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Prokhorov se sastaje sa Deronom u Londonu

New Jersey Netsi su sinoæ odigrali svoju prvu od dvije utakmice u Londonu, a njihov vlasnik Mikhail Prokhorov æe to gostovanje iskoristiti kako bi se sastao sa Deronom Williamsom i pokušao ga uvjeriti da produlji ugovor sa momèadi.

- Advertisement -

Prokhorov je rekao kako je nakratko veæ razgovarao sa Deronom. “Osobno sam vrlo zadovoljan”, rekao je Prokhorov prije juèerašnje pobjede protiv Raptorsa. “Ovo je prvi All-Star igraè u našoj momèadi. Razgovarao sam s njim u San Antoniu, samo 10 ili 15 minuta, i èini mi se da mu sve sviða ideja ove organizacije, ideja Netsa. Nismo u žurbi. Imamo još jednu i pol godinu da napravimo dobru momèad, a zatim da osvojimo prvenstvo, jer to je naš cilj.”

“Razgovarali smo samo 10 minuta nakon utakmice i on je bio zaista umoran. Mislim da æemo se sastati ovdje u Londonu za malo ozbiljniji sastanak, za jednu opæenitu raspravu. Za mene je to vrlo zanimljivo, reakcija All-Star igraèa, što misli o stvarima koje se dogaðaju u svijetu. Ja imam svoj pristup, možda on razmišlja drugaèije, ali iz našeg prvog sastanka zakljuèio sam da imamo mnogo toga zajednièkog. On želi biti broj 1 tako da se slažemo u vezi toga. To je vrlo važno.”

Williams je za Netse odigrao 4 utakmice, od kojih su pobjedili samo u posljednoj, a za 38 minuta igre u prosjeku postiže 14.5 poena, 4.3 skoka i 14.5 asista po utakmici. U 53 utakmice odigrane za Utah Jazz ove sezone je ostvarivao 21.3 poen, 3.9 skokova i 9.7 asista po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE