Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Promjena formata rookie – sophomore utakmice

Za dva i pol tjedna oèekuje nas novi spektakularni All-Star vikend koji æe se ove godine održati u Orlandu. Za sada su objavljeni samo igraèi koji æe zapoèeti glavni dogaðaj, utakmicu izmeðu najveæih zvijezda lige, dok æe ostala natjecanja doživjeti neke promjene.

Promjene se odnose na utakmicu igraèa prve i druge godine u NBA ligi, takozvanu rookie – sophomore utakmicu. Do sada je praksa bila da igraèi prve godine igraju protiv igraèa druge godine. Danas su iz NBA lige objavili kako æe se taj oblik natjecanja promijeniti za ovu godinu.

Od sada æe svaka ekipa imati nekoliko rookie i nekoliko sophomore igraèa. Svaka ekipa æe se sastojati od 9 igraèa, a koji æe igraèi igrati u kojoj ekipi birat æe Charles Barkley i Shaquille O’Neal, koji su postavljeni za predstavnike ekipa.

Pomoæni treneri svih NBA momèadi odabrat æe rookie i sophomore igraèe koji æe uæi u izbor za All-Star vikend, što bi se trebalo dogoditi sutra, a onda æe spomenuta dvojica bivših igraèa i sadašnjih analitièara TNT-a birati tko æe igrati u njihovim momèadima, što æe biti objavljeno 16. veljaèe.

Bit æe ovo zanimljiv dogaðaj jer bi izjednaèenost meðu ekipama na ovaj naèin trebala biti nešto veæa nego prije pa bi i utakmica mogla biti zanimljivija, iako rezultat kao i uvijek neæe biti u prvom planu nego izvoðenje atrakcija i zabavljanje publike.

Latest Posts

NE PROPUSTITE