Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Promjene u Clevelandu, otpušten generalni menadžer

Momčad Cleveland Cavaliersa ne igra ove sezone u skladu s očekivanjima, te je došlo vrijeme za promjene. Prva žrtva je generalni menadžer, Chris Grant, koji od danas više ne obnaša tu dužnost.

Danas su iz ureda Cavaliersa službeno potvrdili otpuštanje Granta, koji je na toj poziciji bio od 2010. godine, te će ga kao privremeni generalni menadžer zamijeniti David Griffin, koji je do sada imao ulogu potpredsjednika košarkaških operacija u ekipi.

Razlog promjena u ekipi su neispunjena očekivanja. Momčad se nalazi u negativnom nizu od 6 uzastopnih poraza, a s omjerom 16-33 upitan je plasman u doigravanje, iako je ove sezone Istočna konferencija daleko slabija od Zapadne, te bi Cleveland s igračima koje ima na rosteru trebao biti u stanju izboriti plasman među najboljih osam.

Ovo vjerojatno nije jedina promjena koju ćemo vidjeti, jer je u posljednjim danima bilo izvještaja o problemima unutar svlačionice, svađa između igrača te lošeg odnosa između igrača i trenerskog osoblja. Rok za razmjenu igrača je 20. veljače te novi GM ekipe nema puno vremena za konkretne poteze. Jedan od najčešće spominjanih igrača kod mogućih razmjena je Dion Waiters, ali vrlo vjerojatno ni trenerska stolica Mikea Browna nije čvrsta pod njime.

Latest Posts

NE PROPUSTITE