Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Propada Bryantov angažman u Italiji?

Posljednjih dana najvažnija prièa u medijima je moguæi prelazak Kobea Bryanta u talijansku ekipu Virtus Bologna, no prema posljednjim informacijama taj bi dogovor mogao propasti.

Iako se èinilo da je Bryant pred potpisom ugovora, èini se da æe Kobe ipak ostati bez angažmana u Italiji. Virtus je tražio od vodstva talijanske lige da u 40 dana za koje bi Bryant trebao igrati u Italiji igraju dvije utakmice tjedno i to protiv najjaèih talijanskih ekipa. Danas je pak vodstvo lige, u suglasju s ostalim ekipama, odbilo taj zahtjev, ne želeæi stavljati potrebe jednog kluba ispred ostalih.

Virtus je s ponajveæom sportskom zvijezdom današnjice postigao usmeni dogovor oko plaæe od tri milijuna dolara za 40 dana, tijekom kojih bi Virtus odigrao 10 utakmica. No buduæi da vodstvo lige ne želi raditi poseban raspored za Virtus, odnosno ne želi da ekipe igraju dvije utakmice tjedno, veæ samo jednu kao što je to bio sluèaj do sada, dogovor s Bryantom je u velikoj opasnosti. Igranje što više utakmica je bio zahtjev Bryanta i njegovog agenta, no èini se da to neæe biti moguæe ostvariti.

Ovo vrlo vjerojatno znaèi da æe zvijezda Lakersa odustati od dogovora te da neæe igrati u Italiji. Virtus je bio u pregovorima i s Manuom Ginobilijem, no i njega bi ovo moglo odgovoriti od igranja za Virtus.

Latest Posts

NE PROPUSTITE