Wednesday, February 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Prvaci se spasili od ispadanja: Drama nakon dva produžetka pripala Raptorsima

Čak dva produžetka trebala su kako bi se dobio pobjednik šeste utakmice polufinalne serije Istočne konferencije između ‘Raptorsa’ i ‘Celticsa’. Slavljem nakon prave triler-završnice aktualni prvaci izbjegli su ispadanje iz ovogodišnjeg doigravanja te osigurali odlučujuću, sedmu utakmicu ove više nego zanimljive serije.

- Advertisement -

Prvo ime kanadske momčadi bio je iskusni organizator igre Kyle Lowry (33p-8s-6a, trice 6/10: https://www.youtube.com/watch?v=PcRV55F7poE), ali se u pravog junaka na kraju prometnuo Norman Powell (23p) koji je ubacio čak 15 poena u produžecima, 10 u odlučujućem, drugom. Iako noćas nije bio precizne ruke (7/22 iz igre), važan doprinos pobjedi ‘Raptorsa’ dao je i svestrani Fred VanVleet (21p-9s-7a). S druge strane, malo je nedostajalo da ‘Celticsi’ imaju dvojicu igrača sa ‘trostruko-dvostrukim’ učincima. Uspjelo je to Marcusu Smartu (23p-11s-10), dok je Jaysonu Tatumu nedostajalo samo jedno uspješno dodavanje (29p-14s-9a: https://www.youtube.com/watch?v=LvF94HqEKas).

Još uspješniji strijelac od spomenute dvojice ‘Kelta’, ali i skakač, bio je Jaylen Brown (31p-16s). Zanimljivo da su po četvorica startera iz oba sastava na terenu provela po 50 ili više minuta, dok su se u isto vrijeme igrači ‘Miamija’, koji u finalu čekaju pobjednika ove serije, već uvelike odmarali.

Latest Posts

NE PROPUSTITE