Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prvak pojaèao svoj reket, Portland vanjsku liniju

Aktualni prvak NBA lige Miami Heat pojaèao je svoje redove “teškim” centrom Joshom Harrellsonom (23).

Prošlosezonski igraè New York Knicksa izabran je na draftu 2011. godine kao 45. pick druge runde od strane New Orleansa, koji ga je odmah proslijedio Knicksima. U prošloj je sezoni (skraæenoj) Harrellson zaigrao u 37 utakmica (èetiri od prve minute), te je u prosjeku bilježio 4,4 poena i 3,9 skokova u 14,5 minuta na parketu.

Zanimljivo, Harrellson je u prošlosezonskom doigravanju nastupio u svih pet utakmica upravo protiv svog novog kluba (Miamija), te je na parketu proveo sveukupno 25 minuta koje je iskoristio za 10 poena i osam skokova.

Recimo i da je Harrellson u NBA ligu stigao sa sveuèilišta Kentucky na kojem je proveo tri godine. U 94 utakmice za Wildcatse bilježio je u prosjeku 4,7 poena i isto toliko skokova za 15,8 minuta na parketu.

Kada smo veæ kod transfera, recimo i da je Portland svoje redove pojaèao Adamom Morrisonom (28), koji je, pak, potpisao jednogodišnji (minimalni) ugovor. Morrison je 2006. godine izabran kao treæi pick prve runde drafta od Charlotte Bobcatsa, ali su ga ozljede sprijeèile da u najjaèoj ligi svijeta pokaže svoj puni potencijal. Podsjetimo da je i manje od mjesec dana Morrison proveo u beogradskoj Crvenoj zvezdi 2011. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE