Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Prvi NBACro kviz nadmašio očekivanja

Uspjeli smo. Kratko i jasno, hvala Vam. Ideja i organizacija je bila u rukama Ivana Dominika Dompe koji je ujedno i voditelj projekta kviza “Nogometne Ikone”, a sve je bilo fantastično realizirano u HUB Cooltura pubu na Sigečici s kojom nastavljamo suradnju.

Kviz je brojio 76 igrača tj. 21 ekipu koja se smjestila u lijepo uređenom HUB Cooltura Pubu. Nažalost, mjesta nismo imali za sve prijave što su nam pristigle, ovaj put biti malo brži. Vrijeme i mjesto kviza će biti isto, utorak 16.02. u 20:30 (prijave možete slati u inbox), a cilj nam je da ovo postane redovna zabava za sve.

Format kviza je bio dinamičan, u stilu košarkaške utakmice. Momčadi s maksimalno po četiri igrača odigrale su 4 četvrtine s po 7 pitanja (bilo je multimedijalnih, slikovnih pitanja uz nezaobilazne lijepe nagrade), a na poluvremenu smo ispravljali prvi dio. Kraj kviza je bio napet, ostavili smo poslasticu, “Buzzer beater” koji se sastojao od dva pitanja koja su donosila ukupno 10 bodova i taj dio je bio rezerviran za pet najboljih ekipa. Ekipa Noina Varka je uspješno obranila vodstvo što su stekli u prvih 28 pitanja i osvojili su jubilarni prvi NBACro kviz, te će biti zlatnim slovima upisani u ovaj portal.

kviz-poredak

Pitanja i odgovore smo već objavili na Facebook site-u, a ostale ako zanima na kojem mjestu su završili slobodno nam pošaljite mail.

Latest Posts

NE PROPUSTITE