Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

RADIO PRIJENOS: Bitka za Istok

U društvu komentatorskog dvojca Franuliæ-Žarko pratite i veèeras prijenos NBA utakmice na NBA-Croatia radiju. U derbiju veèeri snage æe odmjeriti Cavaliersi i Celticsi, glavni favoriti za naslov NBA prvaka.

Nakon što su se prošlom utakmicom reaktivirali i ponovo zauzeli poziciju naših redovitih komentatora, Jere Žarko i Toni Franuliæ ovaj put za vas spremaju poslasticu veèeri. Utakmica kakva se samo poželjeti može na rasporedu je u 21:30 po našem vremenu. Prije utakmice pripremili smo vam i kratku emisiju s par zanimljivosti za svakog obožavatelja NBA lige. Program æe se poèeti emitirati oko 21:00 pa nemojte propustiti poèetak programa koji vam donosi NBA-Croatia radio.

Uživajte još jednom u svemu što društvo LeBrona Jamesa, Paula Piercea, Kevina Garnetta, Rajona Ronda i mnogih drugih zvijezda donosi sa sobom. Naravno kao i uvijek za svoje vjerne slušatelje pripremili smo i nagradne igre, dobru glazbu koju i sami možete birati te neiscrpne komentare našeg komentatorskog dvojca.

USPJEŠNO JE ODRAÐEN JOŠ JEDAN PRIJENOS U PROGRAMU NBA-CROATIA RADIJA. SVOJE MIŠLJENJE MOŽETE IZRAZITI AKO POSJETITE OVAJ LINK I POPUNITE ANKETU.

Latest Posts

NE PROPUSTITE