Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

RADIO PRIJENOS: Jere i Toni su opet u akciji !!!

U nedjelju poslijepodne uživajte u radio emisiji i prijenosu utakmice u društvu najslavnijeg dvojca radio komentatora na NBA-Croatia portalu.

Poslije višemjeseènog izbivanja za komentatorski mikrofon se samo za vas vraæaju Toni Franuliæ i Jere Žarko. Nakon vrlo uspješnih prijenosa prošle sezone u kojima su pridobili vašu pažnju i zbog kojih ste više puta tražili da ponovo vode radio prijenose, show se sada napokon nastavlja. U nedjelju poslijepodne moæi æete uživati u prijenosu utakmice izmeðu Sixersa i Raptorsa koji æe se suèeliti u Torontu u 18:00 po našem vremenu. Prava poslastica za sve slušatelje bit æe i emisija koja æe se emitirati prije same utakmice, a poèinje u 17:15.

U društvu našeg komentatorskog dvojca provest æemo vas kroz dosadašnji tijek sezone i rezultate koje su postigli najbolji klubovi u ligi, a kao i uvijek do sada neæe izostati nagradne igre, glazbene želje, pozdravi i naravno nezaobilazno provociranje omiljenog urednika Filipa Džebe. I sve to naravno potpuno besplatno samo za slušatelje NBA-Croatia radija. Buduæi da je broj slušatelja koje naš server može ponijeti pozivamo vas da ne kasnite na poèetak emisije.

Pridružite nam se u nedjelju 7. ožujka u 17:15 sati i doznajte zašto su Jere i Toni stekli besmrtnost meðu radio komentatorima te jesu li zahrðali od svog zadnjeg prijenosa.

UKLJUÈITE SE U RASPRAVU NA FORUMU ILI ZAŽELITE GLAZBENU ŽELJU KLIKOM NA OVAJ LINK

Latest Posts

NE PROPUSTITE