Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raja Bell: “To je bilo kao živo blato”

Raja Bell je velika NBA prièa. Prièa koja je poèela sredinom 2000/2001. sezone kada ga je po preporuci Greg Popovicha, Larry Brown uzeo u Sixerse. Te sezone je odigrao neke znaèajne minute, posebno kada se osvrnemo na doprinos u obrani, te sedmu, spomena vrijednu utakmicu protiv Bucksa u finalu Istoène konferencije. Ali jedna od stvari koja ga je najvise koèila je bio oèajan šut, koji je uspio ispraviti napornim radom.Bell je svoj šut toliko popravio da je ušao u krug pouzdanih NBA šutera,što ga je uz dobru obranu dovelo do pozicije startnog šutera.

Bell je ove sezone zaokružio svoj NBA put te je ponovno kod Larry Browna, ali ovaj put u Bobcatsima. Podsjeæamo tradean je zajedno s Boris Diawom u zamjenu za Jared Dudleya i Jason Richardsona. U ponedjeljak se sa svojim Bobcatsima ponovno našao u Phoenixu gdje je za jednu od lokalnih radio postaja dao intervju o vremenu provedenom u Arizoni, nesuglasicama, te ponešto o pokušaju reformiranja Sunsa.

Kakvo je vaše mišljenje  o Phoenixu?
Phoenix kao organizacija, grad i naravno njegovi navijaèi æe uvjek imati posebno mjesto u mom srcu. Bilo je divno iskustvo èetiri godine tamo igrati. Biti dio te velike momèadi, raditi sve ono sto smo radili.Istina, naposljetku smo ostali malo kratki, ali imali smo sjajnih serija i uvijek smo se  dobro zabavljali. Bilo je to divno vrijeme za moju obitelj i mene.

Kakav ste imali odnos s Porterom?
Steve Kerr je govorio da kad mièeš stvari, neki djeliæi se izgube u tranziciji. U situaciji koja se nama dogaðala ja sam se osjeæao kao taj izgubljeni djeliæ.  Porter i ja nikad nismo uspjeli naæi zajednièki jezik, ali ne krivim njega, dapaèe odgovornost je i moja kao i ostatka kluba. Bilo je to kao živo blato u koje smo zakoraèili i iz kojeg jednostavno više nije bilo izlaza.“

Za kraj kakav je vaš komentar o promjeni sustava?
Pomalo je frustrirajuæe vidjeti da su neke stvari koja sam djelio s njima krenule tim putem. Zapravo sam pokušao reæi stvari s mog gledišta jer jednostavno nisam smatrao da imamo buduænost s takvim naèinom. Jesam li bio upravu ili ne, sad i nije bitno. Možda sam mogao biti oprezniji nego što sam bio, jer  na kraju mislim da nisu htijeli èuti ono što sam tada govorio.

Latest Posts

NE PROPUSTITE