Saturday, August 20, 2022

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo nakratko poslan u razvojnu ligu

Aktivan dan u redovima Bostona. Nakon što su napravili razmjenu kojom su poslali Jordana Crawforda i MarShona Brooksa u Warriorse te doveli Joela Anthonyja iz Miamija, obavijestili su kako je Rajon Rondo poslan u Maine Red Clawse, člana NBA razvojne lige.

- Advertisement -

Razigravač Bostona pri kraju je faze rehabilitacije od operacije koljena zbog koje nije odigrao utakmicu skoro cijelu godinu dana. Kako je prošloga tjedna bilo najavljivano, danas se i dogodilo, Rondo je “posuđen” ekipi u razvojnoj ligi, ali to neće biti dugoga roka.

“Rajon odlično napreduje u svome oporavku i ovo je veliki korak za njega”, izjavio je Danny Ainge, generalni menadžer ekipe, u službenoj objavi. “Ovo je kratkoročan angažman kako bi Rondo mogao sudjelovati na večerašnjem treningu s Red Clawsima, a zatim ćemo ga vratiti u ekipu.”

Zvijezde NBA lige gotovo nikada ne idu u razvojnu ligu prilikom oporavka od ozljede, a ni ovo slanje Ronda se ne može uzeti za ozbiljniji odlazak, budući da će odraditi samo jedan trening s ekipom i odmah biti pozvan nazad u Celticse. Do sada su postojale glasine, koje je raspirio i sam Rondo, da će se vratiti na NBA parkete u petak protiv Los Angeles Lakersa, a čini se da će to biti istina i da će navijači Bostona ponovno moći uživati u igri jednog od najboljih razigravača današnjice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE