Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo nakratko poslan u razvojnu ligu

Aktivan dan u redovima Bostona. Nakon što su napravili razmjenu kojom su poslali Jordana Crawforda i MarShona Brooksa u Warriorse te doveli Joela Anthonyja iz Miamija, obavijestili su kako je Rajon Rondo poslan u Maine Red Clawse, člana NBA razvojne lige.

Razigravač Bostona pri kraju je faze rehabilitacije od operacije koljena zbog koje nije odigrao utakmicu skoro cijelu godinu dana. Kako je prošloga tjedna bilo najavljivano, danas se i dogodilo, Rondo je “posuđen” ekipi u razvojnoj ligi, ali to neće biti dugoga roka.

“Rajon odlično napreduje u svome oporavku i ovo je veliki korak za njega”, izjavio je Danny Ainge, generalni menadžer ekipe, u službenoj objavi. “Ovo je kratkoročan angažman kako bi Rondo mogao sudjelovati na večerašnjem treningu s Red Clawsima, a zatim ćemo ga vratiti u ekipu.”

Zvijezde NBA lige gotovo nikada ne idu u razvojnu ligu prilikom oporavka od ozljede, a ni ovo slanje Ronda se ne može uzeti za ozbiljniji odlazak, budući da će odraditi samo jedan trening s ekipom i odmah biti pozvan nazad u Celticse. Do sada su postojale glasine, koje je raspirio i sam Rondo, da će se vratiti na NBA parkete u petak protiv Los Angeles Lakersa, a čini se da će to biti istina i da će navijači Bostona ponovno moći uživati u igri jednog od najboljih razigravača današnjice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE