Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo: Ne želim u Knickse

Nekadašnji All Star igrač i član šampionske generacije Celticsa iz 2008. godine Rajon Rondo preporodio je svoju igru nakon dolaska u glavni grad savezne države Kalifornije. Rondo nakon neuspješne epizode u Dallas Mavericksima koja je popraćena lošim igrama i svađama s trenerom Mavsa na ljeto je popisao jednogodišnji ugovor sa Sacramento Kingsima vrijedan 9.5 milijuna dolara.

S obzirom na to da na kraju sezone Rondu ističe ugovor s Kingsima i nema sumnje da će biti dosta tražen od strane mnogih NBA klubova, uključujući New York Knickse koji očajnički traže dobrog playmakera kojih neće baš biti u izlogu ovog ljeta.

Mnogi su predviđali udruženje Ronda s Carmelo Anthonyjem i filozofijom triangle napada po svemu sudeći od toga neće biti ništa, što je Rondo i sam potvrdio.

Triangle napad nije baš za mene. Sumnjam da bih se uklopio“, izjavio je Rondo nakon poraza Kingsa od Brooklyna 128-119. Dodao je i to da su najveći faktori pri izboru momčadi trener ekipe i sama filozofija igre momčadi.

Ovaj svestrani bek važi za jednog od najbržih igrača lige i trenutačno je vodeći asistent lige sa 11.7 asista po utakmici.

Dok će Knicksi na ljeto imati 19 milijuna dolara slobodnog prostora na Salary capu što im omogućava potpis provjerenog igrača te nema sumnje da nas čeka burno i zanimljivo ljeto kada je u pitanju NBA tržnica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE