Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo nezadovoljan u Sacramento Kingsima

Razigravač Sacramento Kingsa, Rajon Rondo, očito nije zadovoljan svojom prvom sezonom u redovima kluba iz Kalifornije.

S obzirom na činjenicu da se ugovorom potpisanim prošlog ljeta s Kingsima obvezao na jednogodišnju suradnju, za pretpostaviti je da će u sljedećim mjesecima pokušati pronaći novu sredinu.

“Previše se čudnih stvari događalo na terenu i izvan njega. Ako želite biti dobar tim morate željeti najbolje za ljude oko sebe, a ne čini mi se da je to bio slučaj u Sacramentu ove godine”, izjavio je 30-godišnji Rondo, te progovorio i o odnosu između glavnog igrača momčadi DeMarcusa Cousinsa i stručnog stožera:

“Previše napetosti. U svojih dosadašnjih 10 sezona u NBA ligi nisam svjedočio ničemu sličnom.”

Rondo je izjavio da bi i dalje volio nastaviti igrati s Cousinsom, no da bi se to dogodilo, mora doći do dogovora između uprave Kingsa i njega. U slučaju da ne dođe do dogovora između dvije strane, Rondo je izjavio da je otvoren za sve opcije te da se raduje daljnjem razvoju svoje karijere.

Svoje najbolje partije Rondo je pružao u dresu Boston Celticsa, s kojima je osvojio naslov NBA prvaka 2008. godine. U prosincu 2014., zeleni dres “Kelta” zamijenio je onim Dallas Mavericksa, gdje je neuspješno pokušao oživjeti svoju karijeru.

Nakon što se prošlog ljeta odlučio preseliti u Sacramento, napokon je vratio staru formu te je s 11,7 asistencija po utakmici predvodio najbolju košarkašku ligu na svijetu u netom završenoj sezoni.

U svakom slučaju, Rondo je jedan od najinteligentnijih igrača koje liga trenutno ima. Svjestan je toga i sam, ali i većina generalnih menadžera u NBA ligi, stoga je za pretpostaviti da će dobar dio klubova stajati u redu za njegov potpis ovog ljeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE