Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo odgovorio kritičarima i upravi Bullsa

Playmaker Chicago Bullsa Rajon Rondo u posljednje vrijeme dobiva dosta publiciteta od strane Američkih novinara. Nakon vijesti da je poslan na klupu i trade špekulacija, najnovije vijesti povezuju Ronda sa Sacramento Kingsima.

Šampion s Celticsima je nastupao u glavnom gradu Kalifornije prethodne sezone gdje je bio iznimno cijenjen od strane DeMarcusa Cousinsa, koji baš i ne daje poštovanje suigračima. Rondo se trenutno nalazi u problemima u dresu Bullsa, ali prisjetio se dana na Zapadnoj obali:

„Ne volim se prisjećati prethodne sezone, ali priznajem da se ne mogu sjetiti barem tri igrača s kojima sam dijelio svlačionicu u Sacramentu, ali pored toga bio sam vodeći asistent lige. Zbog čega je tako ne znam, no poznajem svoje vještine i što mogu napraviti na terenu.“

Prethodne sezone Rondo je imao 11,7 asistencija u prosjeku dok ove sezone je na prosjeku od 6,9 po meču. Igranje s igračima kao što su Jimmy Butler i Dwyane Wade zahtjeva dosta žrtvovanja jer su prva dvojica igrači koji su produktivni kada imaju loptu u rukama. S druge strane Rondo je klasički playmaker kojem je posao da razigrava ostatak ekipe, što je došlo do izražaja prethodne sezone.

No, kada je osobnost Ronda u pitanju ona predstavlja veliki problem u svlačionici Bullsa, koji su spremni da ga razmjene, no tko će uzeti igrača s velikim ugovorom koji svojim ponašanjem unosi nemir u ekipu?

Latest Posts

NE PROPUSTITE