Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo razmišlja o igranju u razvojnoj ligi

Rajon Rondo, razigravač Boston Celticsa jedva čeka vratiti se u rutinu NBA lige. Generalni menadžer Celticsa Danny Ainge u svojoj izjavi za medije rekao je kako Rondo želi igrati 5 na 5 s momčadi i vratiti se svakodnevnim treninzima.

Uprava Bostona pružila mu je tu priliku kao test njegovih mogućnosti i taj test Rajon nije prošao. Nakon što nije zadovoljio trenere u igri počeo je razmišljati o mogućnosti igranja u D-ligi. Točnije igrao bi za momčad Maine Red Clawsa.

“On je jako nervozan što ne može trenirati i igrati. Njegova je ideja igranje za Maine, odnosno treniranje s njima. O tome još razgovaramo i nismo sigurni kad bi to učinili ali moguće je da to bude idući korak”, izjavio je Ainge.

Generalni menadžer Celticsa je dodao kako bi igranje za Red Clawse Rondu pomoglo psihički i fizički.

Rondo je potvrdio mogućnost igranje za Maine pošto ulazi u završnu fazu rehabilitacije od ozljede prednjih križnih ligamenata koja se dogodila prije nešto manje od godinu dana. Nadodao je i da bi prihvatio to kao jedna od prvih zvijezda koji će zaigrati u D-ligi.

“Mislim da je zato i D-liga stvorena. Vjerojatno bih bio prvi igrač koji bi to napravio ali ne smeta mi. Želim biti siguran da sam zdrav jer nisam imao pravu predsezonu s momčadi kao ni trening kamp. Maine bi mogao poslužiti kao trening kamp”, rekao je Rondo nakon poraza svoje momčadi protiv Bullsa.

Ostaje nam vidjeti hoće li jedan od najboljih razigravača zaista zaigrati u razvojnoj ligi i pokrenuti val igrača koji se oporavljaju od ozljeda da se prije NBA lige okušaju u razvojnoj ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE