Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo se može vratiti treninzima

Igrač Boston Celticsa, Rajon Rondo, dobio je dopuštenje liječnika za povratak na treninge. Podsjetimo, jedan od najboljih razigravača lige ozlijedio je prednje križne ligamente u utakmici protiv Atlanta Hawksa 27. siječnja 2013. godine.

Dobru vijest objavio je trener Celticsa Brad Stevens. Izjavio je i da ne očekuje brzi povratak Ronda u utakmice, ali ipak nada se da bi se to moglo dogoditi kroz siječanj.

Ovo nije moglo doći u boljem trenutku za Boston. Vode u svojoj diviziji Atlantic i mogli bi uskoro sa svojom prvom zvijezdom postati respektabilni kandidat za playoff na slabašnom Istoku. Nekim navijačima Celticsa se ovo neće svidjeti jer su vjerojatno ciljali na što lošiju konačnu poziciju pošto je draft 2014. najavljivan za jednog od najboljih do sada.

Rondo je najbolje brojke imao u sezoni 2011/12 gdje je za 36,9 minuta na terenu prosječno postizao 11,9 poena uz čak 11,7 asistencija. Aspekt u kojem nikada nije bio dobar su trice i šutevi s poludistance te su ga razni kritičari zbog toga osporavali i govorili da ne može biti All-Star igrač.

Latest Posts

NE PROPUSTITE