Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo se vraća treninzima

Rajon Rondo uskoro bi se mogao vratiti treninzima, javljaju iz tabora Boston Celticsa. Rondo se gotovo oporavio od ozljede te se čeka samo odluka liječnika. Podsjetimo, razigravač Celticsa se oporavlja od ozlijede prednjih križnih ligamenata koju je zadobio još u veljači zbog koje je morao na operaciju.

“Čekam samo odluku doktora da sam spreman za igru. Osjećam se sve bolje i bolje. Kada budem mogao skočiti s desne noge i zakucati, tada ću vjerojatno biti spreman za igru”, izjavio je Rondo. Također je nadodao kako se ne želi žuriti s povratkom na teren, ali ako ljudi iz Bostona kažu da mora igrati jer ga trebaju, igrat će. “Ne želim nikakve granice. Ja znam kada ću biti spreman za igru. Želim se vratiti na teren i igrati maksimalno dobro. Puno igrača je zadobilo ozljedu prednjih križnih ligamenata, ali ja ću se vratiti kada budem onaj stari.”

Ovo je dobra vijest za navijače Celticsa jer je Boston trenutno deseta momčad na Istoku sa sedam pobjeda i 12 poraza. Sa svojom jedinom preostalom zvijezdom Celticsi će se pokušati boriti za mjesto u playoffu, a uz Ronda, i za sada nevjerojatno slab Istok, imaju šanse za plasman među najboljih osam.

Latest Posts

NE PROPUSTITE