Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo vjeran Celticima: Ovo je moja ekipa

Razigravač Boston Celticsa i jedini preostali igrač velike četvorke koja je bila gigant Istočne konferencije zadnjih sezona, Rajon Rondo, očito namjerava prihvatiti izazov rebuildinga Celticsa.

Nagađanja da će odlazak Kevina Garnetta i Paula Piercea ovo ljeto Ronda natjerati na odlazak u drugu, jaču ekipu, izgleda nisu istinite.

“Volim biti ovdje u Bostonu, navijači su odlični. Predsjednik kluba Danny Ainge je sa mnom izravan, rekao mi je da sam ja sada lider ekipe, zašto bi htio otići?”, rekao je Rondo.

Rondo je ugovorom od dvije godine (25 milijuna dolara) vezan za Celticsa, a Ainge je cijelo ljeto naglašavao da ga ne želi mijenjati u drugi klub. Rondo je u siječnju ove godine imao istu ozljedu koljena kao nedavni povratnik Derrick Rose te ga na parketu neće biti jedan dio regularne sezone. Po svemu sudeći, Rondo bi na parket trebao izaći tijekom prosinca.

“Trenutno radim na tome da mi noga bude što jača. Ne želim se vratiti i biti osrednji igrač, želim vjerovati u svoju nogu i biti u mogućnosti raditi iste stvari kao prije ozljede”, nastavio je Rondo.

Novi trener Boston Celticsa, mladi Brad Stevens, očito odgovara Rondu te je dvojac stvorio veliko prijateljstvo što je izuzetno bitno za kemiju ekipe.

”Brad i ja smo postali najbolji prijatelji. Pričamo svaki dan, šalimo se, nedavno smo skupa išli na večeru. Ja ću pomoći njemu i on će pomoći meni. On ima moju punu podršku, to zna od prvog dana trening kampa kada sam mu naglasio da sam sto posto uz njega”, rekao je Rondo za kraj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE