Friday, March 31, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo želi do kraja karijere ostati u Bostonu

Razigravač Boston Celticsa Rajon Rondo je potvrdio glasine o razgovoru između njegovih predstavnika i Celticsa o mogućnosti produžetka njegovog ugovora te je nadadodao kako je otvoren ideji da svoju cijelu karijeru provede upravo u Bostonu.

Jedini preostali član šampionske momčadi iz 2008. godine je tijekom svoje karijere često bio uključen u mnoge priče o mogućim razmjenama, no izgleda da je Boston mjesto gdje bi želio ostati. Na njegov račun su znale stizati primjedbe, pa čak i od bivšeg trenera Doca Riversa, kojemu je smetala Rondova tvrdoglavost. Zasada između njega i novog trenera Brada Stevensa nije bilo nikakvih problema te obojica tvrde da su u odličnim odnosima. Međutim, Rondo nije igrao previše pod Stevensom zbog ozljede te treba vidjeti koliko će se njihova vizija igranja košarke ići ruku po ruku. U ovom prijelaznom roku Ronda se najviše spominjalo kao potencijalnog člana New York Knicksa ili čak Houston Rocketsa, no kako sada stvari stoje sve je moguće.

“Volim se držati scenarija”, Rondo je izjavio u petak. “Ne volim mijenjati puno. Ne bi mi smetalo ostati ovdje do kraja karijere. Stvari ne odu uvijek u željenom smjeru, ali kao što sam rekao i prije, to je posao. Ne bi mi smetalo produžiti ugovor na još deset godina.”

Rondo je izjavio da su njegovi predstavnici i čelnici Celticsa razgovarali o mogućem produžetku ranije u mjesecu te da ni o on sam nije još mnogo razmišljao o tome. Na izjavu Dannyja Aingea kako bi Rondo na otvorenom tržištu mogao zahtijevati “plaću za zvijezde”, Rajon je izjavio da on već zarađuje “plaću za zvijezde” i da dosta dobro živi. Rondo će ove sezone i iduće ukupno zaraditi 25 milijuna dolara te je izjavio da će svom agentu prepustiti da sredi sve brojke.

Ainge je u četvrtak izjavio da je došlo do razgovora o novom ugovoru ali zbog restriktivne prirode novog kolektivnog ugovora, razgovori će se vjerojatno nastaviti tek sljedeće sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE