Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo: Želim ostati u Chicagu

Chicago Bullsi napravili su najveće iznenađenje u prvim utakmicama ovogodišnjeg doigravanja. Savladali su Boston Celticse u Bostonu iako su za dlaku ostali bez playoffa.

Opće poznata je situacija oko problema u svlačionici koji su pratili Bullse tijekom čitave sezone, no playmaker Rajon Rondo ima svoj stav:

“Zadovoljan sam situacijom u kojoj se nalazimo. Svjestan sam činjenice da smo promijenili mnogo postava u sezoni ali pronašli smo svoj ritam, pogotovo nakon All-Star pauze i zaista smo dobra ekipa, ulazak u playoff je to i potvrdio. Sve što trebamo jeste nastaviti razvijati kemiju unutar momčadi.”

“Trenutni roster Bullsa sastavljen je u svega nekoliko mjeseci s mnogo novih igrača. Tako da je logično da je vrijeme potrebno da stvari dođu na svoje, ali to ide malo teze kada imate ljude koji drugačije razmišljaju. Nisu sve ekipe San Antonio, tako da treba vremena kako bi napredovali, popravili odnose u svlačionici kako bi bili spremni ići korak dalje”, dodaje Rondo.

Kazao je Rajon i to da želi ostati član Bullsa, bez obzira hoće li Dwyane Wade ostati ili ne.

Vrijedi spomenuti da je Rondo bio na klupi početkom prosinca zbog problema u svlačionici, ali vratio se u rotaciju Bullsa i bio jedan od ključnih igrača u nekoliko važnih pobjeda za playoff.

“Konstantno je prisutan. Razumijem frustraciju kada ne dobivate priliku da igrate. No, Rondo je bio uz nas sve vrijeme,  igrao ili ne pomagao je. Kao veteran, kao lider, bodrio nas je u svakom pogledu”, izjavio je najbolji igrač Chicaga Jimmy Butler.

Što se tiče ugovora, Rondo ima još jednu godinu u kojoj mu je zagarantirano 3 milijuna dolara ako ga Bullsi otpuste ili razmjene. S druge strane, ako uprava Bullsa ne napravi ništa do 30. lipnja, Rajon ostaje član Bullsa za sezonu 17/18.

Latest Posts

NE PROPUSTITE