Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raptorsi doveli talijanskog šutera

Marco Belinelli novi je igraè Toronto Raptorsa. Golden State Warriorsi æe u zamjenu dobiti veterana Deveana Georgea.

Otprije je poznato kako Toronto Raptorsi preferiraju europske igraèe. To su ponovno dokazali dovoðenjem Belinellija koji je sedmi europljanin u ovoj kanadskoj momèadi. Devean George doveden je u Raptorse u zamjeni Shawna Mariona u Dallas, ali neæe odigrati niti jednu utakmicu za Toronto jer je veæ poslan u Golden State. Uz Georgea, Raptorsi æe poslati i nešto novca kako bi razmjena mogla biti izvršena.

GM Raptorsa, Bryan Colangelo i njegov pomoænik, Maurizio Gherardini veæ su duže vrijeme zainteresirani za Belinellija. Pokušali su za dovesti na draftu 2007. godine, ali Warriorsi su ih pretekli 18. izborom. Talijan je odlièno igrao ljetnu ligu i smatralo se kako æe se dobro uklopiti u ekipu Warriorsa koja preferira run and gun košarku. Ipak, nije ispunio oèekivanja koja je Don Nelson imao od njega. Prošle je sezone igrao 21 minutu po utakmici i postizao 9 poena, ali to oèito nije bilo dovoljno da zadovolji èelnike Warriorsa.

Devean George je 31-godišnjak koji je ovo ljeto stigao u Raptorse u zamjeni kojom je Marion otišao u Maverickse, a od danas je igraè Warriorsa. U Dallasu je prošle sezone prosjeèno igrao 16 minuta i postizao 3.4 poena po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE