Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raptorsi i Spursi osigurali prolazak u drugu rundu

Raptorsi su uspjeli pobijediti Buckse u šestom susretu iako su u jednom trenutku ispustili vodstvo od 25 poena razlike. Spursi su također u gostima riješili utakmicu pobjedom u Memphisu.

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors 89:92 (2-4)

Raptorsi su jedva izvukli pobjedu u šestoj utakmici. Imali su prednost od 25 poena, ali su to u zadnjoj četvrtini ispustili. Na svu sreću za navijače Raptorsa imali su seriju 9:0 dvije minute prije kraja utakmice. Uspjeli su se odvojiti i Bucksi ipak nisu imali snage za povratak. Cory Joseph je pogodio slobodna bacanja 33 sekunde prije kraja za vodstvo Raptorsa od sedam razlike. Bucksi su imali vodstvo tri minute prije kraja utakmice nakon što je Jason Terry pogodio tricu, ali to je sve bilo od Bucksa. Giannis Antetokounmpo je imao 34 poena, ali nije imao previše podrške od ostatka momčadi.

Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs 96:103 (2-4)

Spursi su osigurali prolazak u iduću rundu pobjedom u Memphisu. Kawhi Leonard ubacio je 29 poena, a Gregg Popovich poslije utakmice je imao samo riječi hvale za rookie trenera Memphisa Davida Fizdalea. Fantastičnu večer imao je i Tony Parker koji je ubacio 27 poena uz šut 11-14. Utakmica je 16 izjednačenja i devet promjena vodstva. Šest minuta prije kraja Memphis je imao vodstvo 88:81, ali onda kreće serija Spursa. Napravili su seriju 22:8 i riješili seriju. U idućoj rundi čekaju ih Houston Rocketsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE