Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raptorsi noćas imaju prvu meč loptu

Noćas u 3 sata po hrvatskom vremenu igra se peta finalna utakmica NBA lige. Toronto Raptorsi u svojoj Scotiabank Arena dočekuju aktualne prvake Golden State Warriorse. Za Kanađane je ovo prva meč lopta koju imaju za osvajanje prvog naslova u povijesti franšize.

Nakon dvije uzastopne pobjede na gostovanju u Oaklandu, cijela Kanada s nestrpljenjem čeka današnji dvoboj. Glavna tema u američkim medijima je eventualni nastup Kevina Duranta, po tom pitanju trener Golden Statea Steve Kerr kaže:

“Ono što sada može raditi, nije mogao ranije. Definitivno je pokazao napredak”, potvrdio je Kerr te se očekuje da će, bez obzira na upitan status, Durant dobiti dio minutaže u prvom susretu u Torontu.

Kevin Durant nalazi se izvan parketa od serije protiv Houstona i to se pokazuje kao preveliki teret za momčad Warriorsa. Međutim, Steph Curry je već više puta naglasio da neće olako predati naslov i da vjeruje u svoju momčad do zadnjeg sučevog zvižduka.

Kako god bilo, pred nama je još jedna neprospavana noć u kojoj ćemo saznati osvajaju li Kawhi i društvo svoj prvi naslov ili Stephova družina produžuje finalnu seriju.

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE