Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raptorsi oduševljeni Jermainom O’Nealom

Igraèi Toronto Raptorsa imaju samo pohvale na raèun Jermaina O’Neala, to jest njegove defanzivne igre pod košem.

Raptorsi kažu kako im se sviða njegova pojava pod košem, pogotovo nakon loših iskustava prošle sezone kada su èvršæe momèadi lako dolazile do šansi pod košem. Tako da æe im O’Nealova sposobnost blokiranja šuteva uvelike pomoæi u napretku obrambene igre.

” Sjeæate se onih utakmica prošle sezone kada bi odigrali fantastiènu obranu 22 sekunde i onda bi oni dodali pod koš i položili ?”, rekao je Anthony Parker. ” To je jedno vrlo neugodno iznenaðenje. “

” Imati njega pod košem, zajedno s Chrisom Boshom, sprijeèava te propuste, kada sve uèiniš kako treba, ali ne možeš osigurati loptu. ”

Parkeru se u pohvalama pridodao i bek španjolske reprezentacije i Toronta, Jose Calderon. ” On može blokirati šuteve bez problema. Dobra stvar toga je što znaš da možeš malo više forsirati, a da ti on èuva leða. “

Unatoè zadovoljstvu igraèa, njihov trener Sam Mitchell je kazao kako ne želi da uzimaju O’Neala i njegovu igru zdravo za gotovo.

” On tjera igraèe da budu još bolji u obrani. “, izjavio je Mitchell. ” Jer, iako on blokira šuteve i sliène stvari u obrani, poslije nekog vremena svima nakon što se stalno trude doðe u glavu ‘Saèekaj malo. Ja sam tu da vam pomognem, ali i dalje morate raditi svoj posao. Ja sam tu za svaki sluèaj, ne mogu sve raditi za vas. Morate i vi držati svog igraèa.’ Tako da kada on radi svoj posao pod košem i vi morate obavljati svoju zadaæu u obrani.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE