Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raptorsi preživjeli nalet Nuggetsa i Nurkića, Bojan opet odličan

Toronto Raptors – Denver Nuggets 105:102

Raptorsi su upisali drugu pobjedu na domaćem terenu, ovaj put protiv gostiju iz Denvera. Duo Kyle Lowry i DeMar DeRozan imali su fantastičnu večer i predvodili su Raptorse do pobjede. Lowry je imao 29 koševa, sedam dodavanja, pet skokova i tri ukradene. DeRozan je upisao 33 koša i pet skokova. Kod Nuggetsa Danilo Gallinari, Will Barton i Emmanuel Mudiay su imali po 16 koševa. Nije bilo dovoljno ni 13 koševa, 18 skokova i pet blokada Jusufa Nurkića.

Atlanta Hawks – Sacramento Kings 106:95

Atlanta je došla do treće pobjede u sezoni i još ne znaju za poraz. Dwight Howard i Paul Millsap to su bili najistaknutiji kod Hawksa. Howard je imao 18 koševa uz 11 skokova i četiri blokade. No, imao je i 8-20 slobodna bacanja. Millsap je imao 13 koševa, 14 skokova, osam dodavanja i tri ukradene. Rudy Gay je ubacio 22 koša i podijelio pet dodavanja. DeMarcus Cousins nije imao svoju večer. Imao je šut 6-16 za 14 koševa i još je uhvatio 12 skokova.

Brooklyn Nets – Chicago Bulls 88-118

Bojan Bogdanović je opet odigrao dobar susret u redovima Netsa, ali to ipak nije bilo dovoljno kako bi oni došli do nove pobjede. Bullsi su odigrali jednu jako lijepu timsku utakmicu u kojoj je sedam igrač bilo dvocifreno. Najistaknutiji je bio Jimmy Butler s 22 koša i šest skokova. Bojan je imao šut 5-11 za 15 koševa. Uz to je uhvatio i još tri skoka.

Los Angeles Clipper – Phoenix Suns 116:98

Clippersi su još jedna momčad koja ne zna za poraz. Nove žrtva bila je ekipa Sunsa u kojoj nastupa naš Dragan Bender. Bender je u ovom susretu  odigrao sedam minuta, šut 0-1, bez koševa, jedan skok, dva dodavanja i jedna ukradena. Kod Clippersa Chris Paul je bio najbolji s 24 koša, uhvatio je još pet skokova i podijelio osam dodavanja. Blake Griffin pratio ga je s 21 košem, 11 skokova i pet dodavanja. Kod Sunsa koji su upisali četvrti poraz i koji su još bez pobjede, najbolji je bio Brandon Knight s 18 koševa. Eric Bledsoe je upisao 12 koševa, osam skokova i pet dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE