Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raptorsi s lakoćom svladali Knickse, 20. triple-double Westbrooka u pobjedi Oklahome

Toronto je na domaćem terenu bio poprilično uvjerljiv protiv Knicksa, poigravali su se s njima. Hawksi su kod kuće bili bolji od Bucksa, dok su Bullsi iznenadili Memphis. Russell Westbrook je upisao novi triple-double, a njegovi Thunderi su na gostovanju u Sacramentu upisali novu pobjedu.

Dallas Mavericks – Minnesota Timberwolves 98:87

Nakon pobjede u Meksiku protiv Sunsa, Mavsi su vratili na domaći teren. Nastavili su s pobjedama i ovaj put su bili bolji od Timberwolvesa. Wesley Matthews predvodio je ekipu s 19 poena, sedam skokova. Dirk Nowitzki je imao 17 poena, šest skokova, tri blokade i dva dodavanja. Deron Williams je imao 13 poena, deset dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Kod Minnesote najbolji je bio Gorgui Dieng s 21 poenom, osam skokova. Karl-Anthony Towns je imao 18 poena, devet skokova i tri dodavanja. Andrew Wiggins je imao 19 poena, osam skokova i četiri dodavanja. Nemanja Bjelica je jedini igrač gostiju koji je upisao poene s klupe. Imao je deset poena i četiri skoka za 22 minute.

Toronto Raptors – New York Knicks 116:101

Raptorsi su se na domaćem terenu poigrali s Knicksima. U trećoj četvrtini Knicksi su postigli samo osam poena, dok su u zadnjoj Raptorsi imali ogromnu prednost i nisu igrali punom snagom. Raptorse je predvodio DeMar DeRozan s 23 poena, pet skokova i pet dodavanja. DeMarre Carroll je imao 20 poena, dva skoka i dvije ukradene. Jonas Valanciunas je ubacio 12 poena i 16 skokova. Norman Powell s klupe je ubacio 21 poen. Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony s 18 poena. Derrick Rose je imao 16 poena, tri dodavanja, dva skoka. Justin Holiday je ubacio 17 poena i tri skoka.

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks 111:98

Hawkse je do pobjede predvodio Kent Bazemore koji je ubacio 24 poena, dva skoka i dvije ukradene. Paul Millsap je imao 18 poena, osam skokova, pet dodavanja i dvije blokade. Mike Dunleavy je upisao 20 poena, tri skoka i dva dodavanja. Dwight Howard je imao 16 poena, 14 skokova, dva dodavanja. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 33 poena, osam skokova, šest dodavanja, dvije ukradene i tri blokade.

Memphis Grizzlies – Chicago Bulls 104:108

Bullsi su uspjeli iznenaditi Grizzliese u Memphisu. Sjajnu večer imao je Doug McDermott koji je ubacio 31 poen i šest skokova. Taj Gibson je imao 18 poena, osam skokova. Jimmy Butler je upisao 16 poena, osam skokova, šest dodavanja i tri ukradene. Kod domaćina najbolji je bio Mike Conley koji je ubacio 28 poena, osam dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Marc Gasol je upisao 24 poena, 11 skokova i tri dodavanja. Zach Randolph je upisao 15 poena, 16 skokova i dva dodavanja.

Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder 118:122

Thunderi su došli do nove pobjede, a Russell Westbrook je upisao novi triple-double. Fantastična utakmica i 20 triple-double u sezoni. Imao je 36 poena, deset dodavanja, 11 skokova i četiri ukradene. Enes Kanter s klupe je ubacio 29 poena, 12 skokova i dva dodavanja. Victor Oladipo je imao 23 poena, dva dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Kod Kingsa najbolji je bio DeMarcus Cousins s 31 poenom, 11 skokova, sedam dodavanja i tri ukradene. Rudy Gay je imao 22 poena, deset skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Darren Collison je imao 21 poen, dva dodavanja i dvije ukradene.

Los Angeles Lakers – Detroit Pistons 97:102

Nakon tri poraza zaredom Pistonsi su došli do pobjede u gostima kod Lakersa. Pistonse je predvodio Marcus Morris s 23 poena, devet skokova. Tobias Harris je imao 23 poena, sedam skokova i tri dodavanja. Andre Drummond je imao 15 poena, 17 skokova, tri ukradene i dva dodavanja. Boban Marjanović nije nastupao. Kod Lakersa najbolji je bio Louis Williams s 26 poena, četiri dodavanja i tri skoka. D’Angelo Russell je imao 20 poena, sedam skokova i tri dodavanja. Ivica Zubac je ubacio četiri poena i pet skokova i dvije blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE