Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raptorsi u lovu na Nasha, Smith i Miller mjenjaju ekipe?

Izgleda da su odbrojani dani španjolskom playmakeru Joseu Calderonu u Torontu  koji muku muèi s ozljedama. Više izvora tvrdi da æe Raptorsi biti meðu aktivnijim ekipama ovog ljeta. Nije sve u igraèima, ima nešto i u marketingu pa æe Toronto ponuditi dobar ugovor Steveu Nashu te se nadaju da æe prihvatiti tu ponudu prije svega kako bi mogao igrati u Kanadi.

Meðutim sam Nash je izjasnio da æe napustiti Sunse samo ako æe htjeti ganjati naslov, a Raptorsi nisu ekipa koja æe mu to omoguæiti. Ali sve to znaju u vodstvu kluba te im je Jeremy Lin “b opcija”. Toronto æe imati puno mjesta pod salary capom te æe ponuditi velik ugovor Linu i nadati se da ga Knicksi neæe izjednaèiti.

Kada smo veæ kod Knicksa nakon ispadanja protiv Heata u prvom krugu doigravanja špekuliralo se da je J.R. Smith odigrao posljednju utakmici u dresu Knicksa te da æe novi trener biti Phil Jackson. Meðutim Jackson tvrdi da nije dobio ni telefonski poziv od strane Knicksa. Što se tièe Smitha,on ima opciju raskinuti svoj ugovor od 2,5 milijuna amerièkih dolara. Cijela “Knicks nacija” se nada da neæe doæi do toga, a zanimljiva je izjava samog Smitha: “Bez ikakve sumnje, ruke dolje, ja ne bih igrao igdje drugdje. “ Rijeèi su rijeèi, a na kraju je bitno što æe biti potpisano, nema nam ništa drugo nego èekati ljeto i vidjeti sudbinu Smitha.

Takoðer nakon ispadanja od Lakersa, bek Nuggetsa Andre Miller je izjavio kako æe vjerojatno napustiti Denver i krenuti u potjeru za naslovom. “Držat æu sve opcije otvorenima.Ako æu veæ biti backup onda želim biti backup u ekipi koja je kandidat za naslov.Oèigledno je kako je ovo dobra ekipa koja æe nagodinu opet biti u playoffu, meðutim to nije isto kao natjecanje za naslov. “

Izmeðu ostalog oèekuju se i velike promjene u Dallas Mavericksima. Gazda Mark Cuban nije sretan nakon “metle” od Oklahome i sve æe uèiniti kako bi doveo Derona Williamsa. Ali ako Deron ne pristane na dolazak Cuban se nada da æe uspjeti nagovoriti Nasha da se vrati u Dallas kako bi sa svojim dobrim prijateljem i ujedno i kumom Dirkom Nowitzkim krenuo zadnji put u potjeru na naslovom prvaka. Takoðer možemo oèekivati da su Haywood i Marion glavni kandidati za razmjenu te da æe Mavsi pokušati ponuditi kakve-takve ugovore zaštiæenim slobodnim igraèima ovog ljeta: Royu Hibbertu, Chrisu Kamanu i JaValeu McGeeju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE