Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rasheed Wallace potpisao za New York Kinckse

Iako još iz NBA momèadi New York Knicksa nisu potvrdili posao, njujorške tiskovine su se raspisale o onome što se nagaðalo zadnjih dana.

Rasheed Wallace, 38-godišnji košarkaš, se reaktivirao, te æe iduæe sezone igrati za New York. Potpisao je za veteranski minimum, a na parketu bi trebao biti zamjena za Amarea Stoudemirea kada æe ovom biti potrebne minute predaha.

Wallace je objavio kraj karijere 2010. godine, nakon što je svoje zadnje aktivne utakmice odraðivao u dresu Boston Celticsa. Prije toga je još igrao za Washington, Portland, Atlantu i Detroit, a s ovom potonjom momèadi je proslavio naslov prvaka 2004. godine.

Ipak, košarkaš koji je po broju tehnièkih pogreški rekorder meðu NBA igraèima u povijesti, je posljednjih dana trenirao s New York Kincksima, te je preko menadžera najavio povratak koji se sada i dogodio. Zanimljivo je i da iako se umirovio i sada se vraæa, te ima 38 godina, bit æe tek èetvrti najstariji igraè u Knicksima. Stariji od njega su Marcus Camby (38), Jason Kidd (39) i Kurt Thomas (40. roðendan slavi 4. listopada).

Latest Posts

NE PROPUSTITE