Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rasheed Wallace se vraæa Celticsima?

Nakon 14 odigranih sezona u NBA ligi, Rasheed Wallace, vlasnik jednog NBA prstena umirovio se 14. lipnja navodno završavajuæi svoju karijeru sa 15.860 ubaèenih koševa. Unatoè odliènoj karijeri, Rasheed je odluèio ostaviti to sve iza sebe nakon poraza od Lakersa u sedmoj utakmici prošlogodišnjeg finala.

Unatoè njegovoj mirovini, sportski komentator Stephen A. Smith smatra kako Wallace èeka krajnji rok razmjena 24. veljaèe da bi mogao iziæi iz mirovine i vratiti se klubu u kojem je proveo prošlu sezone, Boston Celticsima.

“Ovdje sam da vam kažem da æe Rasheed izaæi iz mirovine kada istekne krajnji rok za razmjene, jer se želi još jednom okušati protiv Lakersa”, izjavio je Smith, prema izvorima internetske stranice AOL FanHouse. “Govorim vam što mi je Rasheed rekao.”

Ipak, za razliku od veæ spomenutog sportskog novirana, Rasheedov agent Bill Strickland još nije èuo ništa o Rasheedovom povratku iz mirovine.

“Ne mislim da je to sluèaj ovdje, za sada”, rekao je FanHouseu.

Wallace i dalje živi u podruèju Bostona, ali Celticsi imaju maksimalan broj od 15 igraèa s igraèa garantiranim ugovorima.

“Ima perioda u kojima misli o tome, ali mi nije dao nikakve znakove o njegovom povratku. …Još uvijek govori da mu je za sada dobro, da je OK gdje se trenutno nalazi.”

Wallace je za vrijeme svoje bogate karijere igrao za pet NBA klubova ukljuèujuæi i Atlanta Hawkse za koje je odigrao samo jednu utakmicu. Wallace je izabran na draftu 1995. godine kao 4. izbor prve runde od strane Washington Bulletsa (današnji Washington Wizardsi). Kao novak u Washingtonu je odigrao 65 utakmica od èega je startao 51 njih. Nakon sezone u Washingtonu mijenjan je u Portland Trail Blazerse gdje je odigrao osam sezona.

U Blazersima je odigrao i svoju statistièki najbolju sezonu bilježeæi nešto više od 19 poena i 8 skokova. Nakon Blazersa mijenjan je u Atlanta Hawkse za koje je odigrao samo jednu utakmicu te je odmah nakon toga mijenjan u Detroit Pistonse s kojima je 2004. godine osvojio NBA naslov u seriji protiv favoriziranih Los Angeles Lakersa. U 2009. godini potpisao je trogodišnji ugovor s Boston Celticsima.

Wallace je vlasnik 15.860 ubaèenih poena uz 7.321 skok i 1.445 blokadi koje je zabilježio kroz svojih 14 NBA sezona. Takoðer je poznat i kao igraè koji se ne slaže uvijek sa sucima te predvodi ligu u tehnièkim greškama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE