Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rasheed Wallace u trenerskom stožeru Detroita

Prošla je sezona bila i posljednja aktivna u karijeri 38-godišnjeg Rasheeda Wallacea. New York Knicksi ostali su tako posljednja momčad za koju je igrao odlični krilni-centar, koji se i ranije opraštao od igranja.

Na draftu daleke 1995. godine Wallace je bio izabran kao četvrti pick, a najsvjetlije trenutke karijere je doživio u Detroit Pistonsima, s kojima je osvojio i naslov prvaka NBA lige 2004. godine. U Detroitu je ostao sve do 2009. godine, a sada tamošnji tisak piše kako se Wallace vraća u tu momčad, kako bi bio dio stručnog stožera.

Klub želi angažirati donedavnog sjajnog košarkaša za rad s klupskim centrima, Gregom Monroeom, Andreom Drummondom i ovogodišnjim izborom na draftu Tonyjem Mitchellom, a vjerojatno će i veliko ovoljetno pojačanje, krilni-centar Josh Smith iz Atlante, dosta toga naučiti od Rasheeda.

Inače, iz samog kluba nisu službeno obznanili ovu vijest, tj. dolazak u trenerski stožer Wallacea.

Osim za Pistonse kontroverzni je košarkaš igrao za Washington Bullets (1995-96), Portland Trail Blazers (1996-2004), Atlanta Hawks (2004.) i Boston Celtics (2009-10), te New York prošle sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE