Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raspad sistema u New York Knicksima?

Košarkaš NBA momèadi New York Knicks, Carmelo Anthony, izrazio je nezadovoljstvo trenutnom igrom kluba, svojim statusom, ali i svojim suigraèima, prenosi New York Post.

“Superzvijezda” Knicksa je bila toliko isfrustrirana po završteku treæe èetvrtine utakmice protiv Chicago Bullsa (poraz 104:99), igrane u noæi s ponedjeljka na utorak, da je za vrijeme pauze izmeðu èetvrtina sjela na stranu i nije gledala ni slušala što trener Mike D’Antoni ima za reæi uoèi posljednje dionice.

Anthony je nakon utakmice svoj potez pravdao èinjenicom da je izvaðen iz igre i da nije zapoèinjao posljednju èetvrtinu, pa samim time nije morao niti èuti što trener ima za reæi. Meðutim, priznao je da je jako nezadovoljan trenutnim stanjem.

“Trenutno je sranje. Teško je ostati koncentriran kada momèad gubi na ovaj naèin (Chicago imao 18 skokova više od Knicksa). Ne mogu sve sam napraviti”, komentirao je Anthony koji je èak jedan, po njemu sebièan, potez suigraèa Landyja Fieldsa popratio sarkastiènim pljeskom jer mu ovaj nije dodao loptu.

Osim Anthonyja, ni Amare Stoudemire nije presretan u klubu što bi se moglo pokazati kao kljuè ukoliko New York, koji trenutno drži devetu poziciju Istoka s identiènim omjerom pobjeda i poraza kao i osmi Milwaukee, ne izbori doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE