Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raspored utakmica Finala

Tijekom proteklih nekoliko dana saznali smo tko su najbolje ekipe Istoène i Zapadne konferencije te je vrijeme da se te dvije ekipe, Miami Heat i Dallas Mavericks, meðusobno suèele u velikom Finalu NBA lige.

Ove godine vidjeli mogli smo gledati veoma zanimljive utakmice doigravanja u kojima smo vidjeli brojna iznenaðenja i ispadanja favorita u ranim fazama doigravanja. Takoðer, možemo sa sigurnošæu reæi da je došlo do smjene generacija, ekipe koje su prošlih godina dominirale više nisu na vrhu koji sada zauzimaju nove i mlade momèadi.

Tako smo se veæ u prvom krugu doigravanja oprostili od San Antonio Spursa, èega se možete prisjetiti ovdje. Drug krug donio je opraštanje od Los Angeles Lakersa i Boston Celticsa, što možete pogledati ovdje. U konferencijskim finalima Dallas i Miami su u svega pet utakmica riješile pitanje finalista lige, a izvještaje sa svih utakmica ovog kruga možete pogledati ovdje.

Na kraju su ostale dvije ekipe, ekipe koje su u Finalu igrale i prije 5 godina, kada je Miami nakon poèetnog zaostatka od 2-0 u pobjedama preokrenuo seriju i došao do naslova prvaka ukupnim rezultatom 4-2. Može li to Miami ponoviti ili æe se Dallas uspjeti osvetiti saznat æemo tijekom sljedeæih dva tjedna. Sve utakmice se igraju u “sitnim” noænim satima po našem vremenu, no ne sumnjamo kako æe velik broj obožavatelja uživo pratiti sve utakmice.

Ispod možete pogledati vremena i datume svih utakmica završnice NBA lige (vremena i datumi odigravanja susreta izraženi su po srednjoeuropskom vremenu; utakmice oznaèene sa * neæe se odigrati ukoliko neka od ekipa ranije dohvati 4 pobjede u seriji)

1. Miami Heat – Dallas Mavericks, 1. lipnja, 03.00h 92:84
2. Miami Heat – Dallas Mavericks, 3. lipnja, 03.00h 93:95
3. Dallas Mavericks – Miami Heat, 6. lipnja, 02.00h 86:88
4. Dallas Mavericks – Miami Heat, 8. lipnja, 03.00h 86:83
5. Dallas Mavericks – Miami Heat, 10. lipnja, 03.00h 112:103
6. Miami Heat – Dallas Mavericks, 13. lipnja, 02.00h 95:105

Latest Posts

NE PROPUSTITE