Monday, October 2, 2023

ZADNJE OBJAVE

Raspucani Sebastian Telfair

Bivši NBA razigravač Sebastian Telfair je uhićen u Brooklynu u nedjelju navečer. Prema izvještajima, policija ga je prvi put uočila dok je bio parkiran u kamionetu s 18 – godišnjakom, a zaustavili su ga kada je krenuo bez upaljenih svjetala.

New York Police Department (dalje NYPD) je kod njega našao tri napunjena vatrena oružja, poluautomatsku pušku, neprobojni prsluk i dvije vreće marihuane. Optužen je za nelegalno posjedovanje prsluka i municije, dok će biti kazneno prijavljen za posjedovanje oružja i kontrolirane substance (marihuane). Ovdje je i slika Telfairovog „ulova“. Zanimljivo je da ovo nije prvi put da se Sebastian ogriješio o slovo zakona, 2006. i 2007. je također bio blizu zatvora nakon počinjenih djela.

Za one koji nisu upoznati s Telfairom, on je razigravač visine 183 centimetra i najviše što je postigao u košarci je vezano za srednju školu i 2004. godinu kada je proglašen MVP – em  All McDONALD’S American Game te se odlučio na direktan odlazak u ligu preskočivši tako sveučilište. Izabran je kao 13. izbor na NBA draftu 2004. godine od strane Portland Trail Blazersa. Najbolja sezona u karijeri mu je bila 2007-08 kada je u prosjeku za Minnesota Timberwolvese zabijao 9,3 poena po susretu uz 5,9 asistencija i 1 ukradenu loptu. Osim Blazersa i Timberwolvesa nastupao je još i za Boston Celticse, Toronto Raptorse, Cleveland Cavalierse, Los Angeles Clipperse i Phoenix Sunse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE