Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rastaju se Eva i Tony Parker

Amerièka 35-godišnja glumica Eva Longoria podnijela je sudski zahtjev za rastavom sa sedam godina mlaðim suprugom, francuskim košarkašem Tonyjem Parkerom.

Eva Longoria, koja se proslavila ulogom u seriji ”Kuæanice’‘, navela je kao razlog za rastavu nepomirljive razlike. Podnijela je zahtjev za rastavom na Vrhovnom sudu u Los Angelesu.

Longoria se s košarkašem San Antonio Spursa vjenèala 7. srpnja 2007. godine u Parizu. Glumici meksièkog porijekla, visokoj samo 157 centimetara, to je bio drugi brak. Parker i Longoria nemaju djece.

Longoria, koja nosi i Parkerovo prezime nakon vjenèanja, takoðer je zatražila da joj se ponovno vrati ime Eva Jacqueline Longoria. Navela je da je s francuskim košarkašem imala predbraèni ugovor.

Razvod oèito ne smeta Tonyju Parkeru

Samo nekoliko sati nakon što je njegova supruga Eva Longoria podnijela sudu papire za razvod trogodišnjeg braka, Tony Parker morao je izaæi na parket AT&T Centera u San Antoniju.

Privatne probleme Parker je ostavio po strani i uz Tima Duncana (16 poena, 18 skokova) dominirao protiv Chicago Bullsa u pobjedi 103-94, osmoj uzastopnoj za Spurse nakon što su u sezonu ušli s omjerom 1-1. Francuski playmaker ubacio je 21 koš i podijelio suigraèima sedam lopti za ubaèaj.

Na poluvremenu su Bullsi, koje je s 33 poena predvodio Derrick Rose, uživali 47-37 prednost, no i ostali bez odgovora u treæoj èetvrtini utakmice u kojoj su Spursi, uz 71 posto šuta, ubacili 37 koševa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE