Monday, February 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rastaju se Eva i Tony Parker

Amerièka 35-godišnja glumica Eva Longoria podnijela je sudski zahtjev za rastavom sa sedam godina mlaðim suprugom, francuskim košarkašem Tonyjem Parkerom.

- Advertisement -

Eva Longoria, koja se proslavila ulogom u seriji ”Kuæanice’‘, navela je kao razlog za rastavu nepomirljive razlike. Podnijela je zahtjev za rastavom na Vrhovnom sudu u Los Angelesu.

Longoria se s košarkašem San Antonio Spursa vjenèala 7. srpnja 2007. godine u Parizu. Glumici meksièkog porijekla, visokoj samo 157 centimetara, to je bio drugi brak. Parker i Longoria nemaju djece.

Longoria, koja nosi i Parkerovo prezime nakon vjenèanja, takoðer je zatražila da joj se ponovno vrati ime Eva Jacqueline Longoria. Navela je da je s francuskim košarkašem imala predbraèni ugovor.

Razvod oèito ne smeta Tonyju Parkeru

- Advertisement -

Samo nekoliko sati nakon što je njegova supruga Eva Longoria podnijela sudu papire za razvod trogodišnjeg braka, Tony Parker morao je izaæi na parket AT&T Centera u San Antoniju.

Privatne probleme Parker je ostavio po strani i uz Tima Duncana (16 poena, 18 skokova) dominirao protiv Chicago Bullsa u pobjedi 103-94, osmoj uzastopnoj za Spurse nakon što su u sezonu ušli s omjerom 1-1. Francuski playmaker ubacio je 21 koš i podijelio suigraèima sedam lopti za ubaèaj.

Na poluvremenu su Bullsi, koje je s 33 poena predvodio Derrick Rose, uživali 47-37 prednost, no i ostali bez odgovora u treæoj èetvrtini utakmice u kojoj su Spursi, uz 71 posto šuta, ubacili 37 koševa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE