Saturday, December 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen dogovorio suradnju s Miami Heatom

Najbolji tricaš NBA lige svih vremena Ray Allen, koji æe ovog mjeseca navršiti 37 godina, dogovorio je suradnju s Miami Heatom, aktualnim prvakom, u èije redove dolazi iz Boston Celticsa s kojima mu je istekao ugovor.

Iako mu Miami može ponuditi dvostruko manje novca od Bostona (oko tri milijuna dolara), ovaj sjajni šuter odluèio se na momèad u kojoj æe imati više šanse za osvajanje novog naslova NBA prvaka.

Vlasnik Miami Heata Micky Arison vijest je praktièki potvrdio putem Twittera na kojem je napisao: “Probudio sam se sa sjajnim vijestima. Dobrodošao u obitelj.”

Iako Arison u tvitu nije spomenuo prezime najboljeg NBA tricaša, spomenuo je njegov dres s brojem 20, a nekoliko sati kasnije Allenov agent James Tanner potvrdio je vijest za Associated Press.

Pridošlicu momèadi koja ne može službeno potpisati ugovor do srijede, pozdravio je i LeBron James, najveæa zvijezda Heata napisavši na Twitteru: “Molim vas pozdravite našeg najnovijeg suigraèa Raya Allena.”

U NBA karijeri zapoèetoj 1996. godine Allen je branio boje triju klubova, Milwaukeeja, Seattlea i Bostona s kojim je 2008. godine osvojio jedini NBA prsten. Tijekom karijere je na prosjeku od 20 koševa po susretu, a postigao je rekordnih 2718 trica.

U Heatu nemaju namjeru stati na dovoðenju Allena tijekom ljeta, te je u planu dodatno stvaranje širine momèadi, a spominju se pregovori s Marcusom Cambyjem i Rashardom Lewisom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE