Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen: Očekujem zvižduke bostonske publike

Večeras nas očekuje druga od četiri utakmice regularnog dijela sezone između Boston Celticsa i Miami Heata. Ova će ujedno biti i prvi povratak Raya Allena u TD Garden ove sezone te će biti zanimljivo vidjeti kako će publika reagirati.

Podsjetimo, Allen je članom Bostona postao 2007. godine, kada je oformio s Paulom Pierceom i Kevinom Garnettom “veliku trojku” koja je odmah prve sezone po njihovom okupljanju osvojila naslov prvaka. Nakon toga više nisu uspjeli dobiti novi prsten te je Allen odlučio prije početka ove sezone preseliti u redove Miami Heata, što su brojni navijači Bostona dočekali s negodovanjem.

“Domaći navijači uvijek zvižde protivnicima”, rekao je Allen. “Tako da očekujem zvižduke i u Bostonu jer sam sada u protivničkoj ekipi.”

Dodao je Allen još nekoliko riječi i o odlasku iz Bostona te je izjavio kako se nakupilo nekoliko negativnih stvari oko njega i odlučio je otići. Dvije uzastopne sezone se pričalo da bi ga Celticsi mogli mijenjati, trebao je imati još manju minutažu ove sezone te nije bio siguran u kojem smjeru će se ekipa razvijati. To su razlozi zbog kojih je otišao, odnosno kao slobodan igrač potpisao ugovor s Miamijem.

U dresu aktualnih prvaka ove sezone bilježio 25,5 minuta po utakmici tijekom kojih prosječno postiže 11,4 poena uz šut za tri poena od 44 posto. Zbog toga je i doveden u momčad te je gotovo uvijek na parketu u tijesnim završnicama, tijekom kojih je i ove sezone pogodio velik broj bitnih šuteva.

Latest Posts

NE PROPUSTITE