Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen odlazi na operaciju, povratak u Boston neizvjestan

Ray Allen možda je odigrao posljednju utakmicu za Boston Celticse. U finalu Istoène konferencije Boston je izgubio od Miamija 88:101 i time je završena njihova sezona. Allen postaje slobodan igraè i još ne zna gdje æe nastaviti svoju karijeru, ali zna što æe raditi tijekom ljeta.

Najbolji tricaš svih vremena NBA lige postao je slobodan igraè završetkom sezone za Boston. Još je rano za govoriti o tome, ali postoji velika moguænost da se neæe vratiti u Boston, prije svega iz razloga što æe mnogo ekipa pokazati interes za njega i sigurno æe imati brojne ponude. Ipak, prije toga mu je važnije da obavi operaciju gležnja koji ga je muèio kroz cijelo doigravanje.

“Sada mi je prioritet odlazak na operaciju”, izjavio je Allen. “Da je moguæe, odmah bih sutra išao na operaciju. To mi je sada glavna briga, želim se pobrinuti za svoje tijelo. A što se tièe ostaloga, to je teško za reæi.”

Allen je ove i prošle sezone zaradio po 10 milijuna dolara godišnje, a kako mu se bliži 37. godina više nema mnogo godina igranja u sebi. Boston mu vjerojatno više neæe ponuditi toliki novac, no ukoliko bi pristao na manje novca mogao bi ostati u zelenome dresu. Za kraj je Allen još samo dodao kako nema namjeru povuæi se iz košarke u skoro vrijeme.

“Ima još mnogo košarke u mojim nogama, u to sam siguran, ali ne znam što æe biti ovoga ljeta i što æe se dogoditi.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE