Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen otkrio čime će se baviti nakon završetka karijere

Sjajni šuter Miami Heata i deveti najstariji aktivni igrač u NBA ligi, Ray Allen otkrio je čime se želi baviti nakon što okonča svoju košarkašku karijeru.

Nije htio otkriti kada će “objesiti tenisice o klin”, samo je izjavio kako će nakon završetka ove sezone razmisliti o svim opcijama. Njegov ugovor je važeći još ove sezone, a za sljedeću sezonu ima igračku opciju, što znači da može sam odlučiti hoće li se njegov ugovor produžiti na još jednu godinu ili će biti okončan nakon završetka ove sezone.

Nakon što završi svoju sjajnu NBA karijeru, Allen će se “baciti” u glumačke vode. Već je iskusio glumački svijet, imao je jednu od glavnih uloga u filmu He Got Game iz 1998. godine u kojem je glumio Jesusa Shuttleswortha, a imao je manju ulogu, također vezanu uz košarku, i u filmu Harvard Man iz 2001. godine.

Na novinarsko pitanje hoće li se baviti glumom nakon završetka karijere jasno je odgovorio: “Da, definitivno. To je nešto što će me držati zaposlenim i što će mi predstavljati novi izazov na koji ću biti fokusiran svakoga dana.”

Još je dodao i kako ne želi da njegova filmska uloga bude isključivo povezana uz košarku, već je otvoren za sve mogućnosti koje nudi filmski svijet.

“Želio bih ulogu koja neće biti povezana s košarkom. Ne želim se ograničiti na samo ulogu sportaša. Ponekad se mora gledati šire i izaći izvan svoje ugodne zone”, nadoda je Allen.

Trenutno igra svoju 17. sezonu u NBA ligi, prvu s Miami Heatom. Prosječne brojke u dresu aktualnih prvaka iznose 10,8 poena i 2,8 skoka, što su mu najslabije brojke karijere, koje sugeriraju da se njegov odlazak u mirovinu bliži. Dok je još uvijek na parketima pokušat će ubaciti što više trica i tako učvrstiti svoju vodeću poziciju na ljestvici igrača koji su pogodili najviše trica u karijeri. Trenutno je na brojci od 2807 pogođenih trica, što je za oko 250 više od legendarnog šutera Indiana Pacersa Reggieja Millera koji je dugo držao vodstvo dok ga Allen nije prestigao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE